top of page
  • Forfatterens bildeBente Lie Nilsen

Trio og Kvednabekkjen skal få nytt lys, SpareBank 1 Stiftinga Kvinnherad bidrar med kr. 320 000

Skal banen brukast på kveldstid må det vera lys, godt lys. SpareBank 1 Stiftinga er stolt over at vi kan bidra til stor aktivitet blant barn og unge på Kvednabekkjen i Kvinnherad både på dagtid og gjennom mørke kveldar.


Eskil Moen, leiar i fotballgruppa Trio, oppsummerer bruken på banen slik:


Det blir gjennomført ca 35 treningar i veka på Kvednabekkjen fordelt på Trio sine 22 lag. Banen er for dei fleste treningar delt i 2 eller 4 på grunn av kapasiteten på banen.


Treningstider er frå 16:30 til 21:00 mandag til fredag.

Ein rask gjennomgang av alle laga i medlemsregisteret visar at vi har 311 aktive spelarar på laga. 37 av er på A-lag eller juniorlag, ca 120 i ungdomsavdelinga (13-16) og ca 154 i barne-avdelingen.


Så langt i år har Trio sine lag spelt 59 heimakamper, der 38 har vore spelt på Kvednabekkjen. Fyrste heimakamp blei spelt 19.4. Det gir et snitt på 6,5 heimakampar pr veke, 4,22 på Kvednabekkjen. (Husnes Stadion har hatt 6 kampar og 15 har blitt spelt i Valeparken.)

Terminlistene for resten av året er ikke klar for alle laga, men det er rimelig å anta at omfanget blir omtrent likt. Det betyr at Trio sine lag vil spela ca 120 heimakamper i løpet av sesongen, 70-80 av dei vil gå på Kvednabekkjen.


Mange av laga kjører treningar hele vinteren . Sjølv om kampsesongen for ordinært seriespel normalt sett avsluttast i oktober blir banen brukt til trening 12 månader i året med litt færre lag midtvinters.


Nytt lys kjem svært mange tilgode og Trio er rusta til haust og vintermørke.


Kenneth Ingvaldsen, styreleiar Jan Magnus Aasen, styremedlem Hildegunn Eiane Aarthun, Eskil Moen og Knut Prestnes. Trio var svært takksam for gåva som kjem mange barn og unge tilgode.

Leiar i fotballgruppa informerer om aktiviteten i laget.

83 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page