top of page
  • Forfatterens bildeBente Lie Nilsen

Søknadsrunde våren 2021!

Oppdatert: 8. feb. 2021


 

Dato for vårens søknadsrunde er nå bestemt!

Søknadsportalen åpner tirsdag 9. februar klokken 09:00 og stenger tirsdag 9. mars klokken 12:00. Ingen søknader etter fristen vil bli behandlet, så det lønner seg å være ute i god tid!


Det er bare mulig å søke om gave gjennom vårt elektroniske søknadsskjema! Søknader som kommer i posten eller på e-post blir ikke behandlet!


Stiftinga har en økende søknadsmasse for hver søknadsrunde. Våren 2020 mottok vi 178 søknader! Derfor er det viktig at søknaden din holder god kvalitet!


Jeg anbefaler at du bruker god tid på søknadsteksten og legger ved relevant dokumentasjon. Dokumentasjon på kostnader er spesielt viktig. Det kan være f.eks være tilbud fra leverandører eller innhenting av priser fra nettsider. Dersom du har bilder som viser hva prosjektet går ut på, kan det også være positivt. Sist, men ikke minst, sett en realistisk sluttdato på prosjektet. Erfaringsmessig er det mange som undervurderer hvor lang tid et prosjekt kan ta, og må i ettertid søke om ny sluttdato.


 

Har du spørsmål om søknadsskjemaet, eller trenger råd om hva søknaden bør inneholde?

Da anbefaler jeg at du først ser over malen til søknadsskjemaet, som ligger her:Mal søknadskjema 2021
.pdf
Download PDF • 499KB


Er du i tvil om du kan søke?

Se våre retningslinjer for gavetildeling:

https://www.kvinnheradstiftinga.no/retningsline-gave


For spørsmål utover dette, ta kontakt med meg på telefon eller e-post.


Telefon: 53 47 70 40 / 941 51 036

E-post: daniel@sb1sk.no


- Daniel Morso, daglig leder.

370 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Val av medlemmer til generalforsamlinga i SpareBank 1-stiftinga Kvinnherad Org nr: 996 124 789 Er du kunde i SpareBank 1 SR-Bank ASA og har bustadadresse i Kvinnherad kommune, kan du vera med å velja

bottom of page